top of page
Trollkarlens Hatt

Egen boktrilogi som jag har kommit på (omslag + handling) Gener: Fantasi, Övernaturlig, Mysterium Synopsis: Mildred Ström är en illusionist och uppträder tillsammans med andra, från flykt konstnärer till hypnotisörer. Men deras lilla gemenskap försvinner snart när deras ledare mystiskt försvann och hans son bestämt att lägga ner "Trollkarlens Hatt". Men det är inte bara det! Fler människor har försvunnit, och när dessa kidnappare tog också Mildred inser hon att magi är inte bara en illusion.

Trollkarlens Hatt, Vattnets Djup

Uppföljaren till "Trollkarlens Hatt" Gener: Fantasi, Övernaturlig, Mysterium Synopsis: Det har gått åtta månader sedan Justin Bishop köpte egendomen av Trollkarlens Hatt och höll den öppet för medlemmarna. De flesta är okej med honom som deras nya chef men det är några som vill ha honom bort. Samtidigt har folk hittad döda i vatten med rivsår på kroppen. Justin har inte mycket intresse av dessa fall men när Jester pekar ut att hans syster är inblandad kollar han upp om det är sant.

Trollkarlens Hatt, Bakom Skuggorna

Tredje och sista i boktrilogin "Trollkarlens Hatt" Gener: Fantasi, Övernaturlig, Mysterium Synopsis: Jester har tagit kontrol av Justins kropp och kan göra vad han vill. Försvann för fyra månader men stötte på Mildred som vill ha Justin tillbaka, vilket hon vet inte kommer hända. Men separeras igen med Jester blir jagad av varulvar. Vad har han gjort under dessa månader och vad kommer hända med Justin?

Dracula

Väl känd klassiker skriven av Bram Stoker.

Bindning Böcker
Bindning Bok 1
Bindning Bok 1 (utsida)
Bindning Bok 1 (insida)
Bindning Bok 2
Bindning Bok 2 (utsida)
Bindning Bok 2 (insida)

Louise Åkesson

Min idé till projektet har varit att designa olika bokomslag i min egen stil. Jag har komma på en egen bokserie, designa om en gammal bok och gjort egna mönster till böcker jag bundit.

 

Jag har gått på Fridhems Folkhögskola i två år, det första året gick jag inom serieteckning som en allmänkurs. Jag är kunnig att rita och tycker framförallt om att jobba inom Adobe Illustrator. Jag är punktlig med uppgifter och det har blivit sagt att jag har ett skarpt öga för placering.

johannalouiseakesson@gmail.com

Portfolio

bottom of page